bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Nabij de haven aan de Echteldsedijk verrijzen drie wooncomplexen met uitzicht op de Waal. Deze top woonlocatie in Tiel geeft je het gevoel van thuis midden in een bruisende stad. Hier vind je alle voordelen van de stad.

Over het nieuwbouw project

Tiel is in beweging. De komende jaren wordt De Waalkade en het gebied daaromheen opnieuw ingericht. Er komt nog meer aandacht voor cultuur, horeca, winkelen en wonen. Het nieuwbouwproject Zandwijkse Kade is onderdeel van deze vernieuwing. Met gevoel voor de historie van één van de oudste steden van Nederland wordt het aanzien en de status van het centrum in ere hersteld. Het aangezicht van de historische binnenstad vanaf de Waal wordt daarbij niet vergeten. Het nieuwbouwproject De Zandwijkse Kade wordt hierbij echt een blikvanger.

Nabij de haven aan de Echteldsedijk verrijzen drie wooncomplexen met uitzicht op de Waal. Deze top woonlocatie in Tiel geeft je het gevoel van thuis midden in een bruisende stad. Hier vind je alle voordelen van de stad.

6003b Zandwijksekade - Tiel - 0002-b

In de woontorens komen luxe appartementen. Ieder luxe appartement wordt voorzien van een riante privé buitenruimte. Er worden verschillende type appartementen in verschillende prijsklassen gebouwd, waarbij jij beslist over het comfort en de afwerking. Op deze manier krijgt ieder appartement een uniek karakter. Deze diversiteit en aandacht maakt de kans groot dat jouw droomappartement hier wordt verwezenlijkt.

Parkeergelegenheid voor iedere woning wordt gegarandeerd en volledig geïntegreerd in het landschap.

Bovendien worden er eengezinswoningen gerealiseerd.  Dus gaat je wens toch meer uit naar een woning? Dit behoort binnen dit project ook tot de mogelijkheden.

Planning

Op dit moment bevindt het project zich in de ontwikkelfase. KlokGroep en Witte Projecten zijn in overleg met de gemeente over het stedenbouwkundige plan. De verwachting is dat de verkoop medio 2019 kan starten. De start bouw volgt dan begin 2020.

Enthousiast geworden?

Ben je helemaal enthousiast geworden over dit project? Zie jij jezelf al wonen aan de Waal op loopafstand van het centrum van Tiel? Op deze site houden wij je de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Zandwijkse Kade.

Wil je nog makkelijker van al het laatste nieuws op de hoogte worden gebracht? Dat kan. Als je op de knop “Hou me op de hoogte” klikt en je gegevens achterlaat, sturen wij je regelmatig een berichtje met de meest recente ontwikkelingen of als er iets opvallends te melden is. Druk nu op die knop, vul je gegevens in en leun achterover. Wij nemen je het werk uit handen en jij hoeft alleen je mailbox te checken.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt die niet direct worden beantwoord op deze site. Stel gerust je vraag via het contactformulier. Liever persoonlijk contact? Bellen kan uiteraard ook. De betrokken projectontwikkelaar beantwoordt graag al je vragen.