bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Tweede informatieavond Zandwijkse Kade in november

Projectnieuws ·

Afgelopen zomer (12 juli jl.) vond de eerste inloopavond over het nieuwbouwproject Zandwijkse Kade plaats. Omwonenden en geïnteresseerden kregen informatie over het project met de woontorens aan de Echteldsedijk. 

In samenspraak met de bewonersgroep Nachtegaallaan is toen voorgesteld om in oktober ’18 een tweede informatieavond te organiseren.

KlokGroep heeft in de afgelopen tijd verschillende onderzoeken laten uitvoeren en heeft overleg gehad met de gemeente over het voorontwerp van het plan. We zijn nog in afwachting van de uitslag van een aantal van deze onderzoeken, dit duurt allemaal iets langer dan gedacht.

Je begrijpt dat we deze nieuwe informatie graag met je delen. De tweede informatieavond zal daarom in november plaatsvinden en niet zoals eerder aangekondigd in oktober, zodat we je een volledig up-to-date beeld van het project kunnen geven. Zodra bekend is wanneer de tweede informatieavond wordt gehouden krijg je hiervoor een uitnodiging wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Actuele projectupdates