bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Nabij de haven aan de Echteldsedijk verrijzen drie wooncomplexen met uitzicht op de Waal. Deze top woonlocatie in Tiel geeft je het gevoel van thuis midden in een bruisende stad. Hier vind je alle voordelen van de stad.

6003 Zandwijkse Kade Tiel 0018
6002 Impressie Stad Tiel 0001
 Dsc1564tiel
6002 Impressie Stad Tiel 0024
 Dsc1528tiel
6002 Impressie Stad Tiel 0016
6002 Impressie Stad Tiel 0010
 Dsc1547tiel
6002 Impressie Stad Tiel 0006
6002 Impressie Stad Tiel 0037
6002 Impressie Stad Tiel 0005
 Dsc1533tiel
 Dsc1578tiel
 Dsc1467tiel

Over het project

Zandwijkse Kade ligt ten zuidoosten van Tiel. De naam van dit project verwijst naar het vroegere dorp Zandwijk; het uiterste punt van de oude middeleeuwse gouw Batua of Betuwe. Wonen op grote hoogte in een luxe appartement met alle gemakken voorzien,  of wonen in een eengezinswoning met een ruime tuin op een mooie locatie is het uitgangspunt bij de ontwikkeling. Het kabbelend water zorgt voor de rust in je hoofd.

 

  • Omgeving

    Het Gelderse Tiel,  één van de oudste steden (verwierf stadsrechten in de 13e eeuw) van Nederland en in de tiende eeuw zelfs een handelsplaats van internationale betekenis. Hedendaags steeds minder invloedrijk, maar nog wel een belangrijk lid van het internationale Hanzeverbond. Monumenten zoals de Maartenskerk en de Waterpoort herinneren hier nog aan. Het Ambtmanshuis uit 1562 behoort tevens tot een historische trekpleister. Na de zware bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog is veel werk verzet om het historisch centrum te herstellen. Op dit moment telt Tiel ruim 41.000 inwoners en bestrijkt een gebied van 3.551 hectare waarvan 263 hectare aan meren, sloten en andere wateren.

  • Wat zit er in de buurt

    Binnen twee tellen ben je op de lange dijk langs de Waal. Diverse basisscholen liggen op loopafstand, terwijl de middelbare scholen gemakkelijk met het openbaar vervoer of de fiets te bereiken zijn. Buitenschoolse opvangmogelijkheden kun je tevens vinden in de omgeving. Voor jouw dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo of de Lidl op nog geen 5 autominuten afstand. Daarnaast is er een ruime keuze uit huisartsenpraktijken.  Diverse sport- of bridgeclubs? Volop keuze! De wijk is goed ontsloten dankzij de naastgelegen A15 en het openbaar vervoer. Kortom, volop beweging in de stad van Flipje!

  • Wie worden je buren

    De Zandwijkse Kade ligt naast de binnenstad van Tiel, en grenst aan de Echteldsedijk direct aan de haven. Wil je lekker wandelen langs de Waalkade of geef je de voorkeur aan het bruisende stadscentrum voor een theatervoorstelling, een film in het filmtheater of gezellig een hapje eten? Alles is op wandelafstand te bereiken. Uiteraard is ook gedacht aan zorgvoorzieningen zoals apotheken en een ziekenhuis. Uiteenlopende sportfaciliteiten zoals voetbal, korfbal, tennis of fietscross? Het is allemaal mogelijk via de gevestigde sportclubs in Tiel. Aan cultuur wordt ook gedacht: wat dacht je van het jaarlijkse Fruitcorso wat altijd velen bezoekers trekt en waar 6.000 handen keihard werken aan de voorbereidingen. Of Appelpop aan de Waal?